Ceci est la couleur de mes rêves

15 June, 1996

[portfolio_slideshow ]

(juny 1996)

Exposició col·lectiva a la Baixada de les Escaletes de Mataró.

Obres d’Akané, Xavier Arenós, Jordi Canudas, Jordi Cuyàs, Domènec, Josep Ma. Martín, Dani Montlleó, Aureli Ruiz i Erich Weiss.

Aquest és el color dels meus somnis. Aquesta frase, escrita per Joan Miró en una pintura de l’any 1925 on el blanc de la tela deixa espai a una petita i nuvolada taca blava, serveix de títol i de presentació d’una exposició que el proper dissabte dia quinze s’inaugura a Mataró.

Aquesta serà la primera activitat cultural preparada per un nou col·lectiu de ciutadans que vol participar d’una manera directa en el debat de la cultura contemporània. L’exposició aplega treballs de nou artistes de diverses procedències geogràfiques i conceptuals, creadors que compten ja amb una trajectòria artística reconeguda en la que l’ús de materials tridimensionals molt diversos i els processos fotogràfics són els suports més habituals.

Akané, Xavier Arenós, Jordi Canudas, Jordi Cuyàs, Domènec, Josep Ma Martín, Dani Montlleó, Aureli Ruiz i Erich Weiss, són els primers artistes convocats per aquesta nova associació. El projecte expositiu vol ser la presentació pública d’una iniciativa que amb el temps pot ampliar el seu programa i àmbit d’actuacions, mantenint-se sempre fidel a les coordenades de la cultura contemporània.